Вы здесь: Главная > Статьи > Інтернет-магазин українських товарів

Інтернет-магазин українських товарів

Різнoмaніття прoпoзицій нa вітчизнянoму ринку oдягу тa взуття врaжaє. Вeличeзнa кількість мoдeлeй тa ширoкa кольорова гама можуть задовольнити найвибагливішого покупця. Але так є лише на перший погляд. Адже при детальному розгляді виявляється, що більшість речей виготовлена у Китаї та має досить сумнівну якість. А імпортні товари відомих брендів більш якісні, але коштують надто дорого. При цьому непросто зустріти пропозиції від українських виробників. Тож виникає питання – вони взагалі існують? Якщо так – то де їх можна знайти?

Інтернет-магазин українських товарів

Інтернет-магазин українських товарів

Дві сотні вітчизняних брендів на одному сайті

Радісна новина – купити плаття Made in Ukraine абсолютно не є проблемою. Виявляється, існує інтернет-магазин, який пропонує товари виключно від українських дизайнерів та брендів. Асортимент надзвичайно широкий – одяг, взуття та аксесуари для чоловіків та жінок, постільна білизна та речі для оздоблення інтер’єру оселі і ще багато якісних та корисних товарів.

Товари для жінок

Дуже цікавими моделями на сайті представлений одяг для вагітних. Майбутні мами в ньому будуть почуватися комфортно, а виглядатимуть стильно.
Не обділені увагою й пишні пані – для них є окремий розділ.
Радує й той факт, що в одному місці можна знайти одяг та взуття для будь-якого сезону. Наприклад, у розділі «Вона» присутні верхній одяг, білизна, комбінезони тощо. І все це зручно оформлено у окремі підрозділи, завдяки чому дуже просто орієнтуватися на сайті.

Асортимент магазину Shopping Mall

Вибір товарів у інтернет-магазині постійно розширюється, адже в українських виробників є що запропонувати клієнтам, крім одягу. Завітавши до розділу «Дім» можна знайти вироби з дерева, текстиль, освітлювальні прилади та навіть велосипеди.
Багато товарів для дітей – від білизни до верхнього одягу. Характерна риса зібраних на сайті дитячих виробів – екологічність та безпечність матеріалів, з яких вони виготовлені.
Загальна кількість запропонованих тут товарів перевищує двадцять тисяч.

Вигоди для клієнтів

Співробітники магазину Shopping Mall піклуються про своїх покупців, тому мають для них чудові пропозиції. Одна з них – безкоштовна доставка замовлення на суму, що перевищує сімсот п’ятдесят гривень, яка до того ж здійснюється у максимально короткий термін.
А блог, розташований на сайті магазину, має багато цікавої інформації про тенденції моди та корисних порад.

Комментирование записей временно отключено.